Fotogroep voor gevorderden

U wilt samen met andere enthousiaste fotografie-liefhebbers actief bezig zijn en blijven met fotografie.
U wilt zich verder bekwamen in fotografie en de mogelijkheden van dit medium verder ontdekken.

Door mijn begeleiding en de wisselwerking van de groep krijgt u veel inspiratie en mogelijkheden aangereikt om creatief met fotografie bezig te zijn. We werken aan divere thema’s en onderwerpen, met veel bespreking van elkaars werk waarbij uw eigen fotografische ontwikkeling centraal staat. Elke maand weer nieuwe thema’s en onderwerpen: algemeen en op maat waarbij enerzijds de verbetering van de techniek en anderzijds inhoud/visie en creatieve ontwikkeling centraal staat.
Nodig zijn naast eigen inbreng en motivatie, een spiegelreflexcamera (eventueel een flitser en statief) en een goede basis-kennis van digitale fotografie: uw camera kennen, goed kunnen belichten (kennis hebben van sluitertijden en diafragma) en een basiskennis van digitale beeldbewerking.
Indien mogelijk wordt 1 avond ingevuld als een praktijkavond op locatie.

Lesduur:
10 lessen, 1 x per maand.
Lesdata en tijd:
Vanaf januari 2018 start er weer een fotogroep, de data (1 x per maand m.u.v. juli en augustus) staan hier vanaf medio november 2017.
Kosten:
225,- euro inclusief koffie/thee, cursusmap en een tegoedbon van FotoRembrandt Maastricht voor een A4-afdruk op fotopapier.
Leslocatie:
Dorpsstraat 1 6265AK St.Geertruid.
Informatie en Inschrijven:
Stuur een mail naar photo.wiermans@planet.nl o.v.v. uw naam en cursuscode.

Minimum aantal deelnemers 8, maximaal 12.

fotogroep