CURSISTENFOTO’S
Hieronder ziet u werk van cursisten van de diverse cursussen.

REFERENTIES

ik sluit mijn ervaring met jouw cursus af met een uitgesproken positief gevoel. Mijn doel: (veel) meer gebruik te maken van de mogelijkheden die mijn camera biedt, is alleszins bereikt. Ik waardeer je attente pogingen om mij (resp. alle cursisten) alles uit de cursus te halen wat men kon verwachten. H.Noot

De info werd goed toegelicht in makkelijk te volgen taal. In een veilige omgeving werden ook ,,mislukte foto’s” getoond en besproken, waar je uiteindelijk veel van leert” B.Lemmens

Goede basis, voldoende tijd genomen voor de verschillende onderwerpen en herhaling, bedankt! H.Vos

,,Ik vond het een super leerzame cursus. Ik ga eerst de geleerde zaken in praktijk brengen en kom zeker nog een keer terug voor een cursus of workshop’‘ I.Defaux

”Bedankt voor de leerzame cursus, heb genoten en veel geleerd” P.Mans

,,De cursus was super! Heerlijke opdrachten, prima inhoud en uitstekend gestructureerd” A.Hendriks

,,Heerlijk creatief bezig geweest en tegelijk mijn fototoestel goed leren kennen’’ K.Stevens

,,Ik vond de cursus heel leerzaam en inspirerend. ik heb mijn liefde voor de fotografie, na jaren automatisch plaatjes schieten, weer terug gevonden’’ M.Gilissen

,,Op een subtiele, kritische wijze laat je cursisten heel anders door hun camera kijken! Als cursist wordt je steeds creatiever en dat is toch het doel van deze cursus, geslaagd dus!’’ Inge Rutten

,,De cursus geeft me meer inspiratie, ik durf meer te experimenteren, bedankt!” D.Laheij

,,Een Leerzame cursus, wordt met veel enthousiasme gegeven. Voor zowel beginners als de ,,meer ervaren,, hobby fotograaf voldoende leermomenten. Twan is secuur en weet op vrijwel alle vragen ‘n antwoord ” T.Hokke

,,Ik ben van de automatische stand af !’’ S.Rompelberg 

,,Ik vond het een duidelijk opgezette cursus met een goede combinatie tussen theorie en praktijk, die verder gaat dan allen diafragma en sluitertijd, echt een aanrader. Ik heb anders leren kijken, elke keer een nieuwe uitdaging” E.Lemmens

,,Twan geeft op een spontane en duidelijk begrijpbare manier les met waardevolle en leerzame feedback” J.Ruijters

Like ons op Facebook en kijk daar voor meer info / tips en trucs
Close Menu